Interviu cu un curier - Igor Homea

Igor Homea, curier EcoVillage Farms
Igor, un tânăr ambițios, creativ și explorator. A aflat despre oportunitatea de a face curierat prin intermediul rețelelor de socializare, fiind fanul EcoVillage Moldova de mai mult timp a decis să aplice. Datorită timpului liber, care a fost disponibil la acel moment și pentru faptul că a fost vară, Igor a decis să încerce. Motivul pentru care a ales să facă curierat, nu a fost determinat de remunere financiară, dar a ales să se dedice scopului comun, în plus, putea să se plimbe prin oraș cu bibicleta și să exploreze noi zone.
Igor era cu bicicleta în oraș în fiecare zi, datorită EcoVillage Farms, el a găsit un scop în activitatea lui. Este dezvoltator web, mereu activ și îi place să cunoască oameni noi și să comunice: "mi-a plăcut că am reușit să cunosc oameni noi, comunicabili, să planific ruta de livrare, alegeam adresele și puneam priorități".
Igor aprecieaza foarte mult produsele ecologice, a achiziționat de câteva ori și torbița cu legume, dar cel mai mult îi place să se delecteze cu bunătăți din grădina bunicii sale, care avea grijă și aduna provizii pentru toată familia: "la țară sunt și sere, multe legume și fructe, ne sunau rudele să mergeam după conserve, pentru că erau în abundență. Acum a rămas doar mătușa, mulți din familie au plecat".
Anul care a trecut, Igor l-a apreciat ca fiind plictisitor, din cauza restricțiilor care au fost impuse de pandemie. De natură fiind călător și iubind să exploreze noi teritorii, acest an i-a ruinat toate planurile. Vroia să descopere și alte țări, pe bicicletă, încă mai păstrează această idee, dar a reușit să exploreze Moldova pe bicicletă.
Admiră tot ce face EcoVillage Moldova și EcoVillage Farms: "Îmi place ceea ce fac, prin felul în care toți cei care muncesc acolo, reconectează omul urban la natură, la mâncarea tradițională, la obiceiuri de grădinărit și grija față de animale și de pământ".
Joacă hochei, călătorește, merge pe bicicletă și are 5 tipuri de biciclete, pentru fiecare tip de suprafață și complicație. Are în plan să își achiziționeze și o bicicletă pentru călătorii de lungă durată. În timpul călătoriilor cel mai mult savurează vizual locurile noi, istoria și mâncarea tradițională.
Pe viitor, Igor ar vrea să îmbunătățească time managementul propriu și să reușească să stabilească priorități.

  • Creat la .

CONTACTEAZĂ-NE:

+373 79710418