Interviu cu un manager - Anna Bokk

Anna Bokk, membra a echipei EcoVillage Farms, care gestionează logistica livrărilor torbițelor cu legume. A fost încântată de acest proiect, imediat cum a aflat despre inițiere. Cel mai important criteriu de a alege acest proiect, a fost faptul că la EcoVillage Farms, Anna poate achiziționa și promova produse ecologice, curate și le poate proopune și altor oameni: "Nu a fost ceva nou pentru mine, să gestionez logistica, dar am căutat mereu produse care aș vrea să le ofer copiilor mei și să fiu absolut încrezută în proveniența lor".
Anna Bokk este parte a echipei EcoVisio, a fost implicată mereu în proiecte cu impact social, pentru ea, experiența la EcoVillage Farms, a fost încă un domeniu de explorat: "Ceea ce facem noi aici, e un fel de a livra un mesaj către oameni, să avem grijă de sol, să apreciem calitatea produselor crescute natural, să ne întoarcem la rădăcini și să apreciem natura".
În anul care a trecut, a început să își monetizeze hobby-ul, Anna prepară deserturi vegane, adoră să gătească, să experimenteze cu alimentele și gusturile: "Iubesc să gătesc, îmi place să petrec timpul în creații culinare. Dar atunci când gătesc mâncare vegetariană, simt o adevărată plăcere, o stare lăuntrică care inspiră și calmează. Cu deserturile vegane e mai deosebit, ele sunt mai sofisticate în preparare, dar au un gust nemaipomenit. Oamenii au obosit de tot ce este usual și caută să încerce ceva absolut nou și astfel am descoperit acest aspect pentru mine, să gătesc deserturi vegane, care la moment nu le deosebești de cele clasice".
Anna ne-a descoperit calea ei către această îndeletnicire, de a găti: "Îmi făceam griji că nu am hobby, toată lumea avea, dar eu nu și a a părut această oportunitate. Totul a început de la faptul că copilul meu este sensibil la unele produse și am căutat multe căi, să pot să diversific mâncarea și acum savurez procesul de gătit și de mâncat. Am început să gătesc torturi, din acest considerent am făcut cunoștință cu oamenii din EcoVisio, apoi am rămas să muncesc la ei și acum eu combin cu EcoVillage Farms".
Anna este o adevărată creatoare, face opere de artă nu doar în bucutărie, dar și reușește să facă și design interior, și decor.
La întrebarea noastră, ce ar schimba în viața ei, Anna a răspuns: "Aș vrea să fiu mai indiferentă față de textele cu ingrediente, de pe ambalajele produselor. Am fost strictă și sceptică la tot ce se scria, mai ales că suntem toți influentați de mass-media, care mereu ne sperie cu gluten, lactoză, pesticide și nitrați, Acum sunt mai liniștită, pot să îmi permit uneori să cumpăr ceva mai puțin sănătos, dar oricum tind să cumpăr fructe și legume sănătoase și ecologice. Prefer să plătesc mai mult, dar să fiu sigură că copii mei mănâncă produse ecologice".
Pentru Anna, cursurile de nutriție și alimentația sănătoasă au avut impact asupra un timp îndelungat și se limita la foarte multe aspecte. Acum este ghidată de câteva reguli, stabilite de ea pentru toată familia: alimentația să fie diversă, mai puține produse procesate, mai multe fructe și legume. Acum Anna savurează și produsele gustoase.
Provenită din Rusia, cu descendenți de părinți din domeniul educației și a construcției, Anna a ales să meargă pe cale proprie, preferă să se implice în proiectele sectorului necomercial: "Cu siguranță ne deosebim de părinți, ne punem întrebări, descoperim, acceptăm noi experiențe. Dar și timpurile ne permit să o facem, avem acces la informație, la liberă exprimare și la opinii".
Anna provine din Novosibirsk, a venit aici 10 ani în urmă, pentru a-și urma soțul, a învățat româna și a născut 2 copii: "Îmi place aici, țara este mică, poți ajunge foarte repede dintr-un colț al țării, în altul. Am prieteni în Australia, în Argentina, ei chiar au de parcurs un drum lung pentru a reveni în țară, în comparație cu ei, drumul meu până acasă e mult mai scurt".

  • Creat la .

CONTACTEAZĂ-NE:

+373 79710418