EcoVillage Farms a relansat livrările în noul sezon 2021

EcoVillage Farms s-a redeschis într-un nou sezon mult-așteptat, sezonul livrărilor anului 2021.
Acest an s-a adeverit a fi diferit, de cel precedent. Multe ploi, puțin soare, temperaturi joase, toate acestea au îngreunat apariția recoltei timpurii. Pădurea, iarba, plantele au reînviat, dar au fost afectate culturile timpurii, ca ceapa și ridichea.
Din cauza secetei din anul trecut, mulți fermieri și-au redirecționat viziunile și au semănat mai multe culturi deosebite. Datorită solicitărilor clienților EcoVillage Farms, fermierii din Rîșcova au prins curaj și în acest sezon, vom avea mult mai multă roadă: căpșună, zmeură, roșii, castraveți și multă verdeață.
Tot mai mulți fermieri preiau practici noi în agricultură, ecologice, cu scopul de a fi parte a comunității ecologice EcoVillage Farms. Tot mai multe persoane au început să colecteze apa pluvială, să renunțe la pesticide, să cultive doar produse curate, pe sol necontaminat.
În acest an, EcoVillage Farms a început procesul de lucru mult mai sistemic, a fost lansată platforma electronică a magazinului online, aplicația mobilă pentru recepționarea și inventarierea produselor primite de la fermieri. Noi continuăm să extindem posibilitățile noastre, alături de parteneri, fermieri și clienți.
Suntem recunoscători partenerilor: Optim project cu SDC, EU4 Energy cu Green for Growth Fund, EcoVisio cu Swedish Development Partner cu Suedia.

  • Creat la .

CONTACTEAZĂ-NE:

+373 79710418