Eco Village Farms la Caravana IarmarEco 2020

În data de 4 octombrie, 2020, Eco Village Farms a expus produsele sale autentice, ecologice și sănătoase la Caravana IarmarEco!
Varietatea de produse gustoase și sănătoase, oameni deosebiți, inițiative originale și utile - așa a început Caravana IarmarEco 2020 pentru echipa Eco Village Farms.
La eveniment au participat peste 50 de expozanți, care au fost vizitați de mai mult de 1000 de cumpărători, care au savurat din arome, gusturi, calitate și originalitate.
Eco Village Farms încearcă astfel să aducă pe masa cumpărătorului produse direct de la fermierii din satul Rîșcova, pe care îi ghidează în explorarea noilor tehnici ecologice de cultivare a produselor, precum și păstrarea apei pluviale și folosirea conștientă a resurselor naturale.
IarmarEco se află la a 8-a ediție și a fost este organizată de EcoVisio și finanțată de Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud - Est (EFSE DF) în cadrul inițiativei EU4Business, de IM Swedish Development Partner și de Suedia. Parteneri locali: Primăria Ialoveni, Primăria Rezina, Primăria Sîngereii Noi și Pretura Buiucani.

IarmarEco

IarmarEco

IarmarEco

IarmarEco

Iarmareco

Iarmareco

  • Creat la .

CONTACTEAZĂ-NE:

+373 79710418