Interviu cu curierul - Alexandr Railean

EcoVillage Farms este o familie, care a reușit să adune împreună nu doar fermieri dedicați, dar și oameni dornici să muncească pentru un scop comun.
Unul din membrii echipei, este Railean Alexandr, dar preferă să i se spună Rio. Un bărbat energic, perseverent și inteligent, care a livrat ecologic, pe bicicleta sa, prin oraș, torbițele noastre cu vitamine: "Sunt parte a echipei încă de la înființare, se căutau curieri pe biciclete, eu în acest timp făceam parte dintr-o echip de voluntari, livram prânzuri calde pentru pensionari. Am decis să încerc și la EcoVillage Farms, a fost și rămâne o experiență minunată".


Cea mai importantă motivație a lui Alexandr de a fi curier, a fost dorința de mișcare: "fac mult sport, mersul pe bicicletă, alerg, merg la sală, la bazin, în fiecare zi sunt activ".
A preluat mersul pe bicicletă ca alterativă a mijlocului de transport și astfel a reușit să se antreneze pentru cele mai grandioase competiții de sport din Moldova: Criuterium, la 60 km, a fost plasat pe locul I în grup. Au urmat competițiile ca Hai Haiduci, Sporter, Run Moldova, XCM (o competiție de ciclism de tipul mountain bike cross country marathon), a alergat la Maraton - 42 km și la Dragonul de Aur - 45 km și multe alte evenimente organizate de către Sporter și Run Moldova. Pe lângă toate aceste progrese, Alexandr este angajat în câmpul muncii, el activează în cadrul Forțelor Armate.


Limitarea de circulație, din cauza pandemiei, l-a motivat să facă voluntariat, astfel a cunoscut mulți oameni ca el, a reușit să găsească prieteni, cu interese și viziuni comune. A cutreierat țara de la Criva, până la Palanca, și de la Naslavcea, la Giurgiulești. În total, în anul 2020, a parcurs cu bibicleta aproximativ 8000 km: "Sportul aduce fericire. Mă simt liber și inspirat. Am avut suficient curaj să depășesc multe obstacole ale vieții, doar datorită sportului".
Alexandr a reușit să livreze nu doar torbițele cu vitamine, dar și multă energie pozitivă și inspirație clienților EcoVillage Farms.

  • Creat la .

CONTACTEAZĂ-NE:

+373 79710418